Benvinguts a AtendisEntitat sense ànim de lucre al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual.
Compromís i Solidaritat.

ATENDIS (des de 1963) dóna resposta a les necessitats d’assistència i promoció personal, familiar, social i laboral de la persona amb discapacitat intel·lectual.
Acolliment Residencial


Serveis d’atenció 24h, adreçats a persones adultes amb discapacitat intel·lectual i necessitat de suport Extens i/o Generalitzat, que puguin presentar també altres patologies associades.

Atenció diürna especialitzada


Atenció en horari diürn, de persones adultes amb discapacitat intel·lectual i necessitat de suport Extens i/o Generalitzat.

Llar-Residència


Servei d’habitatge, adreçat a persones adultes amb discapacitat intel·lectual moderada i que presenten necessitat de suport limitat i/o intermitent, que estiguin integrades en serveis ocupacionals diürns o recurs laboral.

Inserció laboral


Servei de Treball amb Suport que promou la inserció, preferentment en empresa ordinària, de persones amb discapacitat intel·lectual majors de 16 anys.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES
Notícies Atendis


28/04/2017

DINCAT: Grups de suport familiar

DINCAT ofereix l’oportunitat a tots els familiars de persones amb DID que ho desitgin a participar de grups de suport fa...

VEURE TOTES LES NOTÍCIES
Notícies Atendis


27/04/2017

Xerrada a Jaume Viladoms

Per 6è any consecutiu i emmarcat en la Setmana de Sant Jordi la Fundacio Privada Atendis ha realitzat una xerrada als al...

Agenda Atendis


07/05/2017

5ª Edició Atendis Gresca

...


Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia