Col·labora - Col·labora amb nosaltres

Vols ajudar-nos?


Si esteu interessats en el projecte de la Fundació Atendis i en voleu formar part, podeu col·laborar de moltes maneres. Aquestes en són algunes:

PARTICULARS

SOCIS

Persones que vulguin realitzar una aportació econòmica anual de quantitat determinada per l’entitat, que tenen dret a veu i vot en l’Assemblea General de l’APDP.

Fes-te soci

COL·LABORADORS

Persones que vulguin realitzar una aportació econòmica de qualsevol import, tan sigui anual, semestral, trimestral o mensual. Poden ser col·laboradors tan de l’APDP com d’ATENDIS. No tenen veu i vot a l’Assemblea General de l’APDP.

Fes-te col·laborador

DONATIUS

Pots col·laborar amb nosaltres en el manteniment o desenvolupament dels nostres projectes adreçats a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, realitzant un donatiu.

Fes un donatiu


I evidentment, pots donar-nos suport i fer difusió de la nostra tasca a través de les xarxes socials. Pots seguir-nos a FACEBOOK, TWITTER i INSTAGRAM. I també tenim canal YOUTUBE!.

EMPRESES

Atendis t'ofereix la possibilitat de col·laborar de manera desinteressada (voluntariat, suport econòmic, suport en espècie) o mitjançant el compliment de la quota de reserva del 2% que preveu la “Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i la seva inclusió social”, possibilitant l'accés al món laboral de les persones ateses al Servei d'Inserció Laboral Taina. Podeu consultar la llei, concretament l’article 42 clicant en el següent enllaç www.boe.es

La Fundació Atendis està acollida a la Llei 49/2002 de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

Col·laboradors institucionals
Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual


Altres col·laboradors
Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual


Som membres de:
Diva Familia i societat Coordinadora de centres de profunds de catalunya vàlua Aepcro Codimpus launió
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia