Col·labora - Col·labora amb nosaltres

Vols ajudar-nos?


Si esteu interessats en el projecte de la Fundació Atendis i en voleu formar part, podeu col·laborar de moltes maneres. Aquestes en són algunes:

PARTICULARS

SOCIS

Persones que vulguin realitzar una aportació econòmica anual de quantitat determinada per l’entitat, que tenen dret a veu i vot en l’Assemblea General de l’APDP.

Fes-te soci

COL·LABORADORS

Persones que vulguin realitzar una aportació econòmica de qualsevol import, tan sigui anual, semestral, trimestral o mensual. Poden ser col·laboradors tan de l’APDP com d’ATENDIS. No tenen veu i vot a l’Assemblea General de l’APDP.

Fes-te col·laborador

DONATIUS

Pots col·laborar amb nosaltres en el manteniment o desenvolupament dels nostres projectes adreçats a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, realitzant un donatiu.

Fes un donatiu


I evidentment, hi ha una manera d’ajudar-nos senzilla i que no et costarà res, siguis particular, empresa o entitat: fer difusió de la nostra tasca, com tota la vida amb el boca orella o a través de les xarxes socials. Si ens vols seguir, som a FACEBOOK i TWITTER.

EMPRESES

Atendis t'ofereix la possibilitat de col·laborar, ja sigui de manera desinteressada, ja sigui pel compliment de les mesures alternatives respecte la quota del 2%, mitjançant les següents opcions:

*** Donacions ***
*** Patrocini de projectes ***
*** Patrocini d'esdeveniments ***
*** Convenis de col·laboració ***
*** Subcontractació de Serveis: Jardineria . Neteja . Impremta . Manipulats . Manteniment ***
*** Anuncis a la revista ***
*** Serveis pels treballadors de l'empresa ***

COL·LABORA AMB L'EMPRESA

Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia