Serveis i Centres - Inserció Laboral

Inserció Laboral
Per a persones majors de 16 anys amb discapacitat intel·lectual.


SIL TAINA
Carrer Puig Major, 63-65
08207 Sabadell

Des de 1991: 250 insercions laborals
INICI: 1991

Servei de Treball amb Suport que promou la inserció, preferentment en empresa ordinària, de persones amb discapacitat intel·lectual majors de 16 anys.

Per tal de facilitar l’accés al món del treball el SIL TAINA promou diferents accions formatives i d’acompanyament a la inserció subvencionades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya (Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats), que pretenen capacitar i dotar els/les usuaris/es dels coneixements, aptituds, actituds i habilitats necessàries per fer possible llur incorporació al mercat laboral ordinari i garantir-ne l’estabilitat.

S’ofereix orientació, formació, pràctiques en empresa, recerca de feina, borsa de treball, i seguiment i suport en la relació laboral.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través de les subvencions per a la realització dels serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental (SIOAS 2018), ha concedit al centre SIL Taina una subvenció de 158.488,00€, permetent la continuïtat del Servei a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual que realitzen una demanda d'ocupació i aquelles persones que volen mantenir el seu lloc treball.

EL SIL Taina recolza el Treball amb Suport i porta 27 anys al capdavant d'aquest servei a la ciutat de Sabadell, sent un dels dos únics dispositius existents en el Vallès Occidental.


Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia