Actualitat - Noticies

El Torneig Solstaina de futbol sala celebra la segona edició

29/06/2018

El Servei d'Inserció Laboral Taina ha organitzat el 2n Torneig Solstaina de futbol sala i ha aconseguit una gran participació de jugadors i públic.
Els jugadors del F.C.Taina han estat els responsables d'organitzar aquesta festa de l'esport que ha reunit diversos equips i entitats tan rellevants com l'Associació Barça Jugadors permetent així, donar més visibilitat al col·lectiu.

Comença a ser ja una tradició i és que és el segon any consecutiu que el des del SIL Taina s'organitza una jornada de futbol sala on participen tots aquells membres que gaudeixen d'aquest esport.

És un dia per fer pinya i sobretot per passar-s'ho bé.

I el que té més mèrit, i és un dels aspectes de la trobada que els fa sentir més orgullosos, és el fet que ells mateixos s'autogestionen i són els responsables que la cita sigui tot un èxit.

La iniciativa té el suport també de l'Associació de Veterans del FC Barcelona, que participen de manera activa en partits d'exhibició amb els joves talents. Tots plegats com mana la tradició s'han fet la foto de família i s'han intercanviat records. Fins i tot, els nois han fet un passadís de campions als veterans blaugrana.

Una vegada finalitzada la Jornada, jugadors i equip tècnic comencen ja a pensar en els preparatius per a l'any que ve, un nou curs on esperen engrescar cada vegada més gent.<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia