Actualitat - Noticies

Mirar l’art amb altres ulls

10/07/2018

El Museu d'Art de Sabadell va iniciar a finals de 2017 un projecte de treball que té com a finalitat explicar l'art de la ciutat a través de la mirada de persones de diverses entitats socials de la ciutat.
Pro-Laboral Xalest, Andi Down Sabadell, Avan Amics Neurologia, CIPO i Fundacio Atendis són les cinc entitats, totes elles membres de la Plataforma Valua de l'Ajuntament de Sabadell que hi participen activament.

L’activitat forma part del projecte “Mirar l’art amb altres ulls”, que fomenta les capacitats de totes les persones amb l’objectiu final que els membres que hi participen facin una visita guiada oberta a tot tipus de públic, la qual es portarà a terme en el marc de les activitats al voltant del Dia internacional de les persones amb discapacitat d’aquest 2018.

Aquests dies s'estan fent les darreres sessions de preparació de la visita guiada.

En el cas de la Fundacio Privada Atendis, en Jesús Bravo és la persona escollida per les seves capacitats i habilitats! N'esperem una gran obra!<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia