Actualitat - Noticies

Convocatòria | GRUPS FAMILIES DINCAT

23/07/2018

Dincat avança la convocatòria dels GRUPS DE SUPORT 2018 que es realitzaran a la seva seu social amb l’objectiu que totes les famílies interessades puguin participar formant part d’un d’aquests grups en base a l’edat del seu fill/a o familiar.

Els Grups tindrà l’objectiu de donar resposta a la necessitat que tenen les famílies de compartir experiències i situacions similars a les seves amb altres persones amb membres amb discapacitat intel·lectual.

La participació en aquests grups és totalment gratuïta, és a dir, no tindrà cap cost pels participants ja que està subvencionat pel Departament de Treball, Afers socials i famílies a càrrec de la subvenció de l'IRPF.

Els grups de suport que es constituiran seran:
• Grup de Pares amb fills de 0-8 anys
• Grup de Pares amb fills adolescents
• Grup de Pares amb fills adults
• Grup de Germans adults
• Grup d’Avis

Estaran dinamitzats per un professional de Dincat Federació amb el suport dels voluntaris del programa “T’acompanyem”. Les sessions de cada grup es realitzaran a la seu de Dincat Federació, C/ Joan Güell, 90-92, Barcelona.

Per formar part d’un dels Grups Dincat, és necessari omplir la sol·licitud d’inscripció abans del 20 de setembre el qüestionari de sol·licitud al que pot accedir clicant en el següent link: https://goo.gl/forms/lDhaQvj6gDzxNleE3

Per a qualsevol aclariment, posar-se en contacte amb Ana Manzano de l’Àrea de famílies via telefònica al 93.490.16.88 o via mail amanzano@dincat.cat.
<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia