Actualitat - Noticies

Atendis al dia 15

25/07/2018

La Montse Torras Mañà ha sigut la responsable de fer la presentació d’aquest “Atendis al Dia”, una presentació que ha definit amb regust de comiat.

Escrit transcrit de Montserrat Torras, membre de la Junta de l'APDP des de l'any 2001 fins el 2018 i vicepresidenta del Patronat d'ATENDIS des de 2008 fins el mes de juliol de 2018.

Després d’un llarg recorregut al costat d’Atendis com a membre del seu Patronat, em fa il·lusió fer aquesta humil aportació per compartir amb vosaltres la meva gran estima i admiració per la tasca que s’hi realitza. Una tasca plena de complexitats i impossible de definir amb poques paraules; cada somriure, cada gest, cada mirada, cada silenci, cada mot..., vesteixen el veritable significat del seu dia a dia.
___________________________________________________________

Aquest informatiu és una magnífic espai que ens permetrà endinsar-nos a l’activitat realitzada al llarg del primer semestre del 2018. A l’apartat “A FONS” entrarem de ple en el cor del centre Aral. A la secció “FINESTRA OBERTA” veurem les imatges amb les notícies destacades dels actes i de les activitats amb la participació de les persones usuàries i que han tingut rellevància a nivell comunitari. Trobarem un “RECULL D’ACTIVITATS” amb fotografies dels usuaris i de les usuàries prenent part en esdeveniments de l’entitat i d’altres, externes.
Destacar en aquestes seccions la realització del 1r Torneig de Pàdel Solidari, l’increment en qualitat i quantitat de les visites i sortides extraordinàries i una nova edició de les Colònies.
Per últim, l’apartat “COL·LABORACIONS i INVERSIONS” ens facilitarà una relació dels suports rebuts per entitats, institucions i empreses i que han permès l’execució de part dels projectes del Pla d’Inversions, en els que destaca principalment la nova cuina de la Llar-Residència Jacquard.

Aquesta pinzellada informativa reflexa la complexitat d’Atendis, no solament des del punt de vista assistencial, sinó també des del punt de vista organitzatiu i executiu. Mirant enrere, des de la perspectiva que em donen els anys dedicats des del Patronat, sé que som on som gràcies a processos de canvi inimaginables que sens dubte han enfortit l’entitat. El que em sembla més increïble, però, és com s’ha mantingut l’essència de “com s’han de fer les coses”. Penso que és una organització plena de vida i de vides, sòlidament assentada en la seva llarga trajectòria i orgullosa de ser com és. Una entitat que ha sabut atraure uns equips de professionals que, des d’un respecte exquisit al que es fa, busquen constantment la millora.
<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia