Actualitat - Noticies

Taller de Germans 2018

28/09/2018

Des de l’Àrea de Famílies de Dincat Federació es presenta la convocatòria dels TALLERS DE GERMANS 2018 que té com objectiu que tots els nens i totes les nenes d'entre 7 i 14 anys, germans i germanes de persones amb DI puguin participar formant part d’un dels grups en base a la seva edat.

Els Tallers de Germans/es tindrà l’objectiu de donar un espai on aprendre sobre la discapacitat, a través d’activitats lúdiques, adonar-se que no són els únics que tenen un familiar amb unes necessitats especials, compartir vivències, expressar els seus sentiments i fer amics.

La participació en aquests Tallers és totalment gratuït, és a dir, no tindrà cap cost per a les famílies participants ja que està subvencionat pel Departament de Treball, Afers socials i famílies a càrrec de l'IRPF.

Els Tallers de Germans seran:
- Germans 7-9 anys: Dissabte 20, 27 d’ Octubre de 10 a 13.30h.
- Germans 10-14 anys: Dissabte 1 Desembre de 10 a 17h

Els Tallers de Germans estaran dinamitzats per un professional especialitzat en el tema i amb el suport de Dincat Federació i les sessions es realitzaran a la seu social al C/ Joan Güell, 90-92, Barcelona.

Per participar en els Grups de Germans de Dincat és necessari omplir la sol·licitud d’inscripció abans del 8 de Octubre amb el qüestionari de sol·licitud, al que es pot accedir clicant en el següent enllaç:
https://docs.google.com/forms/d/1dPYa4qMG1-s0vN5qGxPjVSaGUahbLxYvKQq-Iz5EkuQ/edit

Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb Ana Manzano de l’Àrea de famílies per via telefònica al 93.490.16.88 o via correu amanzano@dincat.cat.<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia