Actualitat - Noticies

Tardor del Voluntariat

05/11/2018

Del 6 de novembre al 3 de desembre tindrà lloc la Tardor del Voluntariat organitzada per l’Ajuntament de Sabadell conjuntament amb entitats de la ciutat, amb tot un ventall d’activitats com ara xerrades, tallers, cursos, càpsules formatives, teatre i circ, obertes als voluntaris i voluntàries, a les entitats i a tota la ciutadania.

L'acte inaugural serà el dimarts 6 de novembre amb Sor Lucía Caram amb la xerrada “Ser voluntari o voluntària....transformació social, motor i motivació” que tindrà lloc a les 19 h al Centre Cívic de la Creu Alta Cal Balsach.

Així mateix, dijous 8 de novembre a les 18,30 h, la Direcció General d’Acció Cívica de la Generalitat de Catalunya farà la presentació de l’informe de l’Associacionisme i el Voluntariat a Catalunya, a la Biblioteca Vapor Badia, coincidint amb la exposició “Connecta’t al Voluntariat” que està dins del programa de la Tardor del Voluntariat. Si hi voleu assistir cal emplenar aquest formulari d’inscripció.

Per cloure la Tardor del Voluntariat el dilluns 3 de desembre es realitzarà un acte de reconeixement i agraïment a totes les persones voluntàries de les entitats de Sabadell. Celebrarem La Festa del Voluntariat amb l’espectacle Plis-Plas de la companyia de circ social Filigranes Pallassos, a La Vela, al pati de Ca l’Estruch i seguidament un festa per als voluntaris i voluntàries i entitats de la ciutat.

Adjunt a la notícia, hi trobareu tot el programa per a visualitzar o per a descarregar.
<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia