Actualitat - Noticies

Atendis a Ràdio Sabadell

08/11/2018

Aquesta setmana la Fundació Atendis ha participat en el programa Al Matí que Ràdio Sabadell emet diàriament. Un programa on es tracten temes d'actualitat i des d'on fa aproximadament dos mesos, les entitats de la Plataforma Vàlua disposen d'un espai d'una hora per a donar visibilitat a la seva tasca i activitats habituals.

Així doncs, aquesta ha estat la ocasió de la nostra entitat per posar en valor la tasca realitzada al llarg de més de 27 anys del Servei d'Inserció Laboral Taina en foment a la formació i inclusió al mercat laboral ordinari de les persones amb discapacitat intel·lectual demandants d'ocupació.

El programa va comptar amb la col·laboració del president de la Fundació, en Josep M. Suàrez, el director del SIL Taina, en Pere Costa i el suport especial del responsable de la sanvitxeria Gris, última empresa que ha fet possible un nou contracte laboral amb Atendis en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Podeu escoltar el programa, clicant en el següent enllaç:
https://radiosabadell.fm/podcasts?field_programa=2617<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia