Actualitat - Noticies

Som Capaços. Dia Internacional de les persones amb discapacitat

24/11/2018

Des de l'Ajuntament de Sabadell s'ha preparat un programa d’activitats durant 2 setmanes per celebrar el Dia Internacional de la Discapacitat, concretament entre el 20 de novembre i el 5 de desembre.

Impulsat amb les entitats socials de la ciutat especialitzades en l’atenció de persones amb discapacitat, així com amb altres agents públics i privats i artistes de reconegut prestigi, més de 14 activitats que pretenen posar en valor les capacitats i la contribució que realitzem totes i tots nosaltres a la societat.

A Sabadell SOM més CAPAÇOS que mai perquè aquest any s'ha fet un salt endavant en les activitats que hem programat, ja que a part de donar continuïtat a les consolidades en darreres edicions, aquest any gaudirem d’espectacles de reconegut prestigi.

A més, aquest any hi ha més activitats obertes a la participació del conjunt de la ciutadania, convidant a totes i tots a participar amb nosaltres, alhora de prendre consciència de la necessitat de seguir treballant per una societat més justa, inclusiva i cohesionada.

Anoteu a les agendes:
📆 Dijous 29.11 🕖 19h 📍 Casal Pere Quart - Conferència La discapacitat en 1ª Persona
📆 Dissabte 01.12 🕔 17h 📍 Plaça Dr. Robert - Espectacle Dreams amb La Fura Dels Baus Carmina-Burana
📆 Diumenge 02.12 🕙🕑 De 10 del matí a 2 del migdia📍 Pl. Dr. Robert - Jornada Som Capaços
<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia