Actualitat - Noticies

Sortim a fer una volta

13/01/2019

Atendis necessita el vostre suport per noves activitats i una nova furgonet@ adpatada!

Ens hem presentat al procés participatiu de Sabadell #Construint Ciutat 2019 i les propostes amb més votacions seran les que aconsegueixin el suport per tirar endavant els seus projectes.

Per votar online, heu d’entrar a: https://decidim.sabadell.cat/
 Clicar a la pestanya REGISTRA’T. Allà us demana un mail i una contrasenya que ha de tenir segur 8 dígits.
 Posteriorment, rebràs un mail amb l’enllaç per confirmar e-mail i quedar correctament registrat. Encara però, no pots votar. Has d’anar a part superior dreta on sortirà el teu NOM USUARI” el meu compte i hi ha un apartat “Autorització”. Allà, cal clicar on posa confirmar padró i és on et demanarà el teu DNI i data de naixement. El sistema confirmarà que estiguis empadronat a Sabadell i en cas OK t’activa per poder votar.
 Tornar a la pestanya INICI - Clicar PARTICIPA - Clicar CONSTRUINT CIUTAT -Clicar part superior PROPOSTES. Clicar DONAR SUPORT a la proposta que escollir. Per tal que els vots siguin “efectius”, és obligatori donar suport a 4 propostes, entre les que hi ha d’haver SORTIM A FER UNA VOLTA.

Si ja estàs registrat/da perquè vas votar en anteriors ocasions, només has de clicar la pestanya superior dreta ENTRA i omplir-ho amb les teves dades. Llavors, anar al Procés de Construint Cuitat i votar 4 propostes.

IMPORTANT: Per poder votar heu de ser de Sabadell i estar-hi empadronats.
S'han de votar 4 projectes SEGUR, sinó el sistema no en compatibilitza cap!

Fer-ho possible és a les nostres mans!<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia