Actualitat - Noticies

Tallers de Germans organitzats per DINCAT

09/03/2019

DINCAT presenta la convocatòria dels TALLERS DE GERMANS 2019 (6 a 10 anys) que es realitzaran a la pròpia seu de DINCAT amb l’objectiu que totes les nens/es de entre 6 i 10 anys, germans i germanes de persones amb DI, puguin participar formant part d’un d’aquests grups en base a la seva edat.
Els Tallers de Germans/es tindran l’objectiu de donar un espai on aprendre sobre la discapacitat, a través d’activitats lúdiques, adonar-se que no són els únics que tenen un familiar amb unes necessitats especials, compartir vivències, expressar els seus sentiments i fer amics.

La participació és totalment gratuït i no tindrà cap cost per a les famílies participants ja que està subvencionat pel Departament de Treball, afers socials i famílies a càrrec del 0'7 de l'IRPF.

Els Tallers per Germans de 6 a 10 anys tindran lloc els dissabtes:
- 23 de març de 10 a 13h
- 30 de març de 10 a 13h
- 6 de abril de 10 a 13h

Els Tallers de Germans estaran dinamitzats per una professional especialitzada en el tema i amb el suport de Dincat Federació. Les sessions es realitzaran a la seu de Dincat Federació, C/ Joan Güell, 90-92, Barcelona.

Per participar en els Grups de Germans de Dincat, és necessari omplir la sol·licitud d’inscripció abans del 14 de març. El qüestionari de sol·licitud al que podeu accedir clicant en el següent enllaç: https://goo.gl/forms/nIPXkCII8BwanWe82<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia