Actualitat - Noticies

Millores al Polígon de Can Roqueta

09/07/2019

Una bona i gran notícia poder confirmar que el projecte de millora del polígon de Can Roqueta proposat per AEPCRO i l'Ajuntament de Sabadell ja està 100% aprovat i que inclourà millores de circulació, aparcament, voreres, enllumenat, seguretat arbrat i mobiliari urbà, entre d'altres.
Així, mateix, millores d'accessibilitat que afavorirà directament a les persones usuàries, professionals i familiars/tutors de La Carena (Atendis).

Us informem que aquest projecte inclourà:
1. Ballat i pavimentat del camp de futbol (posant-hi Porteries de futbol i cistelles de bàsquet) de darrera Masia i fent-lo efectivament operatiu. Al ser una millora del polígon el camp estarà obert a l’utilització pública, no sent només exclusiu d’Atendis.

2. Camí accessible perimetral al Riu Ripoll amb camí accessible per la Masia de Can Roqueta i fins arribar al barri de Torre Romeu.

Si tot va com està previst, a finals d'aquest 2019 s'iniciarien les obres i l'any vinent (2020) quedin totalment acabades.

A la notícia trobareu també tot el projecte adjunt.
<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionals
Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual


Altres col·laboradors
Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual Entitat social sense ànim de lucre que dóna atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual


Som membres de:
Diva Familia i societat Coordinadora de centres de profunds de catalunya vàlua Aepcro Codimpus launió
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia