Actualitat - Noticies

Taps X Atendis - Punt i final

27/11/2019

L’any 2013 vam començar amb il·lusió el projecte TAPS X ATENDIS de recollida de taps de plàstic com una activitat per captar recursos, fer difusió i fomentar la inclusió amb un paper protagonista de les persones usuàries dels nostres centres en la recollida.
Un projecte amb molt bona acollida tant a l’entorn directe d’ATENDIS com a la Ciutat de Sabadell on s’ha anat creixent fins a disposar de més de 30 punts de recollida, a més d’altres punts en poblacions de dins i fora la comarca.

5 anys després, amb més de 30.000 quilos de taps recollits i més de 5.000€ recaptats, HEM DE posar punt i final al projecte.
Una decisió meditada que s’ha pres tenint presents varis aspectes, però sobretot, a causa de problemes logístics que han desbordat la gestió de la recollida, l’esperit d’inclusió de les persones usuàries així com inconvenients amb l’emmagatzematge dels taps als centres d’Atendis. Tot això, afegit d’una davallada de més d’un 50% en el preu.

Per tal de donar marge suficient de temps, la retirada dels contenidors i dels cartells, així com dels taps dels que disposi cada punt es durà a terme entre el 10 i el 30 de gener 2020.

Agraïm la col·laboració, l’esforç i la confiança de les persones que han fet arribar els taps als diversos punts de recollida, a les persones responsables dels espais i a les persones usuàries, professionals i familiars d’Atendis que han fet possible el projecte:

 Banc Sabadell (Seu Central · Sant Cugat del Vallès)
 BBVA (oficines de C/ Gràcia, Tres Creus, Pl. Creu Alta, Via Massagué, Ctra. de Prats, República i Taulí)
 Biblioteques Municipals (Nord, Sud, Ponent, Vapor Badia, La Serra, Safareigs i Can Puiggener)
 Centres d’ATENDIS: La Carena, Casal Can Rull, Llar-Residència Jacquard i SIL Taina.
 Club Tennis Sabadell
 Complexos Municipals Gent Gran (Sant Oleguer, Alexandra, Parc Central i Mercat de Sant Joan)
 Escola Cervetó, Granollers
 Escola Marta Mata, Barberà del Vallès
 Escola Monbou, Igualada
 Escoles Públiques Enric Casassas, Miquel Martí i Pol i Calvet d’Estrella
 FALK VL
 Fruiteria “La teva fruiteria”
 Institut Sabadell
 RUNDI, establiment comercial
 Transports Urbans de Sabadell (TUS)

A Atendis seguirem treballant amb l’objectiu de defensar els drets i oferir una òptima atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual, proposant segur, nous projectes.

Moltes gràcies pel vostre suport!
<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionals
Generalitat de Catalunya Ajuntament de Sabadell Ajuntament de Castellar del Vallès Ajuntament de Montcada i Reixac Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea


Altres col·laboradors
Logo Obra social La Caixa> Logo Fundación Once Logo Fundació Privada Collserola Logo BBVA Logo Fundació Privada Benefica Logo Fundació Roviralta Logo Fundació Maphre Logo Banc sabadell Logo Leroy Merlin logo Cassa


Som membres de:
Diva Familia i societat Coordinadora de centres de profunds de catalunya vàlua Aepcro Codimpus launió
HORARIS D’ATENCIÓ AL PÚBLIC EXTRAORDINARIS


Telf.: 93 717 10 02
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia