Actualitat - Noticies

Les vostres aportacions tenen més deducció

18/05/2020

El passat 6 de maig, es va publicar al BOE el Reial decret llei 17/2020, de 5 de maig, pel qual es van aprovar mesures de suport al sector cultural i mesures de caràcter tributari per fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-2019.

Entre altres mesures, la norma introdueix un augment, amb efectes des de l'1 de gener de 2020, en la deducció aplicable en l'IRPF als donatius realitzats a entitats sense fins lucratius acollides a la Llei de l'Mecenatge i Atendis hi està subjecte.

Els primers 150€ de donatiu que s'efectuïn a aquestes entitats gaudiran d'una deducció de l'80% (en lloc del 75% aplicable fins 2019). És a dir, a partir d'aquest any, si una persona dóna 150€, Hisenda li retornarà, via deducció a la declaració que realitzi l'any vinent, 120€. El cost real del donatiu serà de només 30 euros!

Quan els donatius durant l'any superin els 150€, en general es tindrà dret a una deducció del 35% (el 30% fins a 2019).
Si una persona manté o incrementa durant diverses vegades l'any les seves donacions a una mateixa entitat, podrà gaudir d'una deducció addicional del 5% sobre el percentatge del 35% (que passarà a ser de l'40%).
Això és aplicable quan s'hagi efectuat donatius a aquesta entitat en els dos anys anteriors i la seva quantia s'hagi mantingut o hagi augmentat d'any en any.

Una fantàstica notícia que ens anima a seguir endavant i que esperem animi a moltes persones a donar-nos suport i més en aquests moments tan complexes.

Seguim amb força i empemta cap al futur!<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionals
Generalitat de Catalunya Ajuntament de Sabadell Ajuntament de Castellar del Vallès Ajuntament de Montcada i Reixac Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea


Altres col·laboradors
Logo Obra social La Caixa> Logo Fundación Once Logo Fundació Privada Collserola Logo BBVA Logo Fundació Privada Benefica Logo Fundació Roviralta Logo Fundació Maphre Logo Banc sabadell Logo Leroy Merlin logo Cassa


Som membres de:
Diva Familia i societat Coordinadora de centres de profunds de catalunya vàlua Aepcro Codimpus launió
HORARIS D’ATENCIÓ AL PÚBLIC EXTRAORDINARIS


Telf.: 93 717 10 02
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia