Actualitat - Publicacions

Agenda


DINCAT - Formació per a famílies

24/04/2020Des del Servei d'atenció a Famílies i Persones amb DID de Dincat, s’obre el programa de FORMACIÓ PER A FAMÍLIES, emmarcat dins l'Àrea d'Atenció a famílies subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb càrrec a la subvenció de l'IRPF.

Aquest programa és un espai de formació i d'intercanvi dirigit a les famílies perquè pugueu adquirir nous coneixements, entorn a l'atenció a la persona amb discapacitat intel·lectual així com per potenciar les habilitats necessàries per gestionar les diverses situacions que se'n deriven del seu rol com a familiars.

Donada la situació que estem vivint actualment, han preparat una PROGRAMACIÓ ON LINE, per anar tractant diferents temes d'interès per a les famílies. Adjuntem el document amb la programació de formacions, xerrades, tallers i les dates.

LES XERRADES són obertes, en format on line i les famílies es poden connectar via ZOOM cada dijous de 11h a 12:15h amb aquest enllaç: https://bit.ly/familiesformacio
Les formacions seran de 45 minuts, desprès s’obrirà un torn de 30 minuts perquè es puguin fer preguntes i compartir dubtes.

ELS TALLERS són tancats, i per sol·licitar plaça han de posar-se en contacte amb l'àrea de famílies de Dincat Federació, trucant al 93.490.16.88 o bé via email a: amanzano@dincat.cat especificant el taller que els interessa, l'edat del fill amb discapacitat i el telèfon de contacte.

La programació s’anirà preparant mes a mes. S’anirà treballant sobre aquesta proposta fins que es pugui tornar a les formacions presencials.
Qualsevol consulta podeu contactar amb Ana Manzano a través del correu electrònic: amanzano@dincat.cat responsable de DINCAT en l’àrea de Formació a Famílies.

Esperem que sigui del vostre interès.<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionals
Generalitat de Catalunya Ajuntament de Sabadell Ajuntament de Castellar del Vallès Ajuntament de Montcada i Reixac Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea


Altres col·laboradors
Logo Obra social La Caixa> Logo Fundación Once Logo Fundació Privada Collserola Logo BBVA Logo Fundació Privada Benefica Logo Fundació Roviralta Logo Fundació Maphre Logo Banc sabadell Logo Leroy Merlin logo Cassa


Som membres de:
Diva Familia i societat Coordinadora de centres de profunds de catalunya vàlua Aepcro Codimpus launió
HORARIS D’ATENCIÓ AL PÚBLIC EXTRAORDINARIS


Telf.: 93 717 10 02
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia