Qui som
Serveis
· Acolliment Residencial
· Atenció diürna especialitzada
· Llar-Residència
· Inserció laboral
· Projecte tècnic dels serveis
  residencials i d'atenció
  especialitzada
Actualitat
Persones col·laboradores
Treballa amb nosaltres
Ubicació
Formulari de contacte
Acolliment Residencial

El Servei d’Acolliment Residencial té com a finalitat donar resposta a les necessitats d’atenció personal, allotjament i manutenció, així com al desenvolupament d’hàbits d’autonomia i comunicació, atenció mèdica, psicològica i de rehabilitació, de les persones amb discapacitat intel·lectual que per raons familiars, socials o pel seu alt grau d’afectació no puguin viure a casa seva.

El Servei ha de garantir el dret a una assistència digna, tenir cura dels aspectes mèdics i de salut, rehabilitadors, i vetllar, perquè els usuaris adquireixin el màxim d’autonomia personal i social. L’eix de la intervenció es centra en la necessitat de donar una atenció integral a les activitats de la vida diària, oferint els suports adients per tal d’afavorir la qualitat de vida dels usuaris atesos.

És important en la intervenció, el manteniment dels vincles familiars, fomentant la informació i treballant per promoure la integració de l’usuari en el nucli familiar sempre que sigui possible.

Paral·lelament es treballa per a potenciar el manteniment dels vincles de la persona amb discapacitat amb l’entorn comunitari, tant amb accions específiques com impulsant la sensibilització i divulgació vers aquestes persones i el reconeixement dels seus drets.

Casal Can Rull i Bauma: servei d'acolliment residencial per a persones adultes amb gran discapacitat intel·lectual que poden presentar trastorns de conducta i/o salut associats, i amb necessitats de suport extens i/o generalitzat.

Aral: servei d'acolliment residencial per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual lleugera i moderada amb necessitats de suport limitat i/o intermitent en les habilitats adaptatives, amb trastorns de conducta o problemes de salut mental associats, que comporten una necessitat global de suport extens.


 
  Col·laboradors:
Fundació Privada Atendis · G64821309 · Mapa web · Nota Legal
Av. Can Roqueta, 1E · 08202 Sabadell (Barcelona) · T 93 717 10 02 · F 93 746 70 04
e-mail: atendis@atendis.cat | www.atendis.cat | Web realitzada amb la col·laboració d' Anunzia

Català Castellano Fundació Privada Atendis Home Facebook Twitter Fundació Privada Collserola Fundació Antoni Serra Santamans Fundación ONCE Obra Social La Caixa BBVA Bankia Generalitat de Catalunya Ajuntament de Sabadell fundació Roviralta Fundació Agrupació Junts ho podem fer - Fundación Mapfre Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea Fons social Europeu Ajuntament de Castellar del Vallès Ajuntamente Montcada i Reixac