Qui som
Serveis
Actualitat
Persones col·laboradores
· Associa't
· Col·labora
· Fes un donatiu
· Fes-te voluntari
· Col·labora amb l'empresa
Treballa amb nosaltres
Ubicació
Formulari de contacte

L’Edifici La Carena ja és una realitat

Agraïments
PARTICULARS
PERSONES ASSOCIADES PERSONES COL·LABORADORES FES UN DONATIU
Persones que vulguin realitzar una aportació econòmica anual de quantitat determinada per l’entitat, que tenen dret a veu i vot en l’Assemblea General de l’APDP. Persones que vulguin realitzar una aportació econòmica de qualsevol import, tan sigui anual, semestral, trimestral o mensual. Poden ser col·laboradors tan de l’APDP com d’ATENDIS. No tenen veu i vot a l’Assemblea General de l’APDP. Pots col·laborar amb nosaltres en el manteniment o desenvolupament dels nostres projectes adreçats a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, realitzant un donatiu.
<< Associa't >> << Col·labora >> << Fes un donatiu >>


EMPRESES
Atendis t'ofereix la possibilitat de col·laborar de manera desinteressada (voluntariat, suport econòmic, suport en espècie) o mitjançant el compliment de la quota de reserva del 2% que preveu la “Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i la seva inclusió social”, possibilitant l'accés al món laboral de les persones ateses al Servei d'Inserció Laboral Taina. Podeu consultar la llei, concretament l’article 42 clicant en el següent enllaç www.boe.es:
Donacions
Patrocini de projectes
Patrocini d'esdeveniments
Convenis de col·laboració
Contractació de persones amb discapacitat intel·lectual
Anuncis a la revista
Serveis pels treballadors de l'empresa
<< COL·LABORA AMB L'EMPRESA >>


VOLUNTARIS
Si vols conèixer a persones com tu i ajudar a que les persones amb discapacitat puguin anar al teatre, a passejar a fer qualsevol activitat de lleure, fes-te voluntari.
<< FES-TE VOLUNTARI >> 
  Col·laboradors:
Fundació Privada Atendis · G64821309 · Mapa web · Nota Legal
Av. Can Roqueta, 1E · 08202 Sabadell (Barcelona) · T 93 717 10 02 · F 93 746 70 04
e-mail: atendis@atendis.cat | www.atendis.cat | Web realitzada amb la col·laboració d' Anunzia

Català Castellano Fundació Privada Atendis Home Facebook Twitter Fundació Privada Collserola Fundació Antoni Serra Santamans Fundación ONCE Obra Social La Caixa BBVA Bankia Generalitat de Catalunya Ajuntament de Sabadell fundació Roviralta Fundació Agrupació Junts ho podem fer - Fundación Mapfre Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea Fons social Europeu Ajuntament de Castellar del Vallès Ajuntamente Montcada i Reixac